Antena Meniu Search
x

Suceava: O ploaie torentiala a inundat mai multe case si strazi

S-a rupt cerul azi-noapte, in Suceava. O ploaie torentiala de cateva zeci de minute a inundat case si strazi, iar mai multi calatori care au ajuns cu trenul in gara din oras au ramas sinistrati acolo

Vezi și

Apa din parcare depasea jumatate de metru. Sub picaturile mari de ploaie, proprietarii a doua case si pompieri au fost nevoiti sa se lupte cu flacarile provocate de un trasnet puternic.

“A luat foc din coltul surii, a trasnit trasnetul”. Acest barbat a fost trezit in miezul noptii de un zgomot puternic. Cand s-a uitat pe geam, a vazut ca adapostul pentru animale ardea violent. A apucat doar sa-si puna o bluza pe el si a iesit in curte, ca sa salveze cate ceva. “Am auzit bubuitura prin somn. A trasnit, a luat foc si asta e. Mai multe explicatii nu va pot da. Restul explicatiilor cereti-le prin sms, vi le da Sfantul Petru".

Pompierii s-au chinuit zeci de minute cu flacarile uriase. Chiar daca afara ploua torential, paiele uscate au intretinut focul. Speriati, vecinii s-au luptat cum au putut pentru ca incendiul sa nu provoace pagube si mai mari. In cartierul Itcani, apa a fost cea care le-a dat batai de cap oamenilor. Ploaia torentiala a inundat 10 gospodarii.

Probleme au fost si la gara din oras. Mai multi calatori care au sosit cu trenul aproape de miezul noptii s-au trezit in fata unui lac imens, format in parcarea din fata cladirii. Taximetristii au ramas si ei blocati in masini. Si mai multe subsoluri si demisoluri de bloc au fost inundate. Judetul Suceava s-a aflat azi-noapte, in intervalul orar 00:00 – 01:30, in cod galben de ploi si descarcari electrice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Suceava: O ploaie torentiala a inundat mai multe case si strazi