Sucurile naturale sunt vedetele sezonului cald
Se găsesc peste tot şi se prepară pe loc. Preţurile sunt, însă, cam mari şi nu oricine şi le poate permite. Aşa că mulţi români preferă să le prepare acasă. Nu este greu, iar specialiştii vin cu reţete simple şi delicioase
Se găsesc peste tot şi se prepară pe loc. Preţurile sunt, însă, cam mari şi nu oricine şi le poate permite. Aşa că mulţi români preferă să le prepare acasă. Nu este greu, iar specialiştii vin cu reţete simple şi delicioase
Sucurile naturale se consumă mult în această perioadă, iar comercianţii sunt încântaţi că afacerea merge ca pe roate. Specialiştii susţin că băuturile naturale din fructe sunt cea mai bună soluţie de hidratare pe timp de vară.
În plus, sunt bine tolerate de organism şi oferă un plus de energie. Preţurile, însă, sunt destul de piperate. Un suc de portocale la pahar de 300 de mililitri costă la chioşcurile din parcuri 10 lei. Cele din magazine sunt mai scumpe. Preţul se ridică şi la 14 lei pentru un fresh mixt.
Cei care nu îşi permit să cumpere sucuri naturale din comerţ le pot prepara şi acasă. Iar cea mai simplă variantă rămâne limonada. Şi sucurile de legume sunt o alegere potrivită.
Ingredientele se pun în blender şi în mai puţin de un minut sucul este gata. Freshurile trebuie consumate imediat după preparare pentru a nu intra în procesul de oxidare.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰