Antena Meniu Search
x

Suedia, destinatie de vis

In zona Vellinge, din Suedia, se afla Falsterbo, o superba plaja cu nisip alb si apa albastra numai buna de o baie. Evident ca e vorba de un concediu in lunile iulie-august ca sa fie cald si insorit

Vezi și

Trebuie sa va imaginati o plaja care se intinde pe mai bine de 15 kilometri, nisipul este alb, formeaza dune intrerupte din cand in cand de palcuri de pini. Natura lasa loc si cate unei casute viu si vesel colorata. Dincolo de faptul ca acestea sunt locul perfect pentru a innopta, unele ascund gelaterii unde nici cei mai pretentiosi clienti nu vor fi dezamagiti. Nu exista ski-jeturi sau barci cu motor pentru a proteja viata marina din zona.

Ce faci dupa o zi obositoare de stat la plaja si facut baie? Pai … o optiune ar fi sa joci putin golf, sau sa servesti un cocktail la Kaptansgatan. Daca va place chihlimbarul, atunci in timpul sederii pe plaja fiti atenti la ce aduce marea… astfel ati putea sa faceti rost de indeajuns de multe pietre pentru o pereche de cercei, un colier si poate un inel modern.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Suedia, destinatie de vis