Antena Meniu Search
x

Măcel la un meci de fotbal, în Rusia. Un tânăr de doar 23 de ani a fost ucis cu bestialitate de suporterii echipei adverse

Un suporter rus a murit după ce a fost bătut cu sălbăticie de mai mulţi indivizi, susţinători ai echipei adversare de fotbal.

Scene şocante în galeriile unui meci de fotbal din Rusia. Un suporter a murit după ce a fost bătut cu sălbăticie de mai mulţi indivizi, susţinători ai echipei adverse, informează Siberian Times.

Eduard Samyshkin, în vârstă de 23 de ani a fost lovit puternic la tâmplă, iar gâtul i-a fost fracturat, de suporterii echipei FC Yenesey Krasnoyarsk, el fiind susţinător al adversarilor de la FC Sibir Novosibirsk. Tânărul a lăsat în urmă un copil de 5 ani. 

Decesul s-a produs din cauza rănilor suferite la cap, potrivit investigației.

Bătaia între cele două galerii a pornit din cauza unor bannere, steaguri și eșarfe pe care suporterii echipei Sibir le-ar fi sustras, în septembrie, de la cei de la Yenisey.

De aceea, fanii Yenisey i-au provocat pe cei de la Sibir la bătaie pentru a le recupera.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Măcel la un meci de fotbal, în Rusia. Un tânăr de doar 23 de ani a fost ucis cu bestialitate de suporterii echipei adverse