Antena Meniu Search
x

Sute de kilograme de carne alterată au fost descoperite într-o fabrică de mezeluri

Produsele pentru Paşte erau ţinute deasupra unei bălţi de sânge sau în lăzi aruncate pe jos. Dintr-un loc plin de microbi, carnea urma să ajungă în magazinele şi în supermarkerurile din Bucureşti

Vezi și

Kilograme întregi de carne de miel stau atârnate deasupra unei bălţi de sânge. Mezelurile sunt ţinute în lăzi, unele peste altele, fără să fie sigilate şi fără să aibă etichetă. Aşa arată locul unde este ţinută mâncarea care urma să ajungă în seara de Paşte pe mesele românilor.

Tot acolo erau ţinute şi aparatele de tocat care erau necurăţate. Dintr-o cameră plină de microbi mezelurile, urmau să fie vândute în două supermarketuri din Capitală şi distribuită către alte magazine de cartier.

Fabrica a funcţionat în condiţii legale, avea autorizaţie, însă condiţiile de igienă erau greu de imaginat. Mezelurile nu erau nici etichetate, iar administratorii firmei au primit o amendă de 3.000 de lei.

Mezelurile nu au ajuns în supermarketuri, însă este posibil să fi ajuns la magazinele de cartier. Poliţiştii verifică şi daca produsele au fost inscripţionate cu brandurile unor firme cunoscute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Sute de kilograme de carne alterată au fost descoperite într-o fabrică de mezeluri