Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sute de oameni au cumpărat suc de portocale cu apă pe post de motorină!

Motorină din suc de portocale şi apă. Nu este o invenţie care ar putea marca istoria, ci oferta bombă a unor cetăţeni din Dragalina.

de Redactia Observator

la 20.06.2014 , 20:30

 Motorină din suc de portocale şi apă. Nu este o invenţie care ar putea marca istoria, ci oferta bombă a unor cetăţeni din Dragalina. Aşa s-au gândit oamenii că-şi pot umple buzunarele, iar naivi care să le cumpere apa colorată s-au găsit cu sutele. Preţul de trei lei pentru un litru de aşa-zis combustibil a fost mana cerească pentru unii amatori de chilipiruri.

Omul ştie bine despre ce vorbeşte. Din văzute şi auzite ne spune clar că la el în sat motorina s-a reinventat. Două clanuri interlope fac legea în sat aşa că, oamenii ne recomandă, mai în şoaptă, să nu care cumva să cumpărăm motorină.

Reporterii Observartorului au vrut să se convingă de cele spuse de săteni, aşa că au bătut la uşa postului de poliţie din sat. Poliţiştii ne-au arătat cele aproape 200 de bidoane de câte zece litri confiscate la ultimul control.

Vezi și

Iar motorina de Dragalina a făcut sute de victime. Escrocii o produceau şi depozitau într-un loc în care nimeni nu s-ar fi aşteptat. La doi paşi de depozitul natural se află şi casele celor anchetaţi. N-am găsit acasă decât soţiile. Sincere.

Poliţiştii din Dragalina avertizează acum pe oricine intră în localitate să nu cumpere motorină. Chiar şi preţul, trei lei pe litru, ar trebui să-i pună pe gânduri. Chiar şi la cea mai ieftină benzinărie, motorina tot sare de şase lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Sute de oameni au cumpărat suc de portocale cu apă pe post de motorină!