Antena Meniu Search
x

Sute de oameni la coadă, ca să urce pe cel mai înalt munte din România (video)

Sute de oameni au stat la coadă, în weekend, ca să urce pe cel mai înalt munte din România. Vârful Moldoveanu a fost luat cu asalt de iubitorii muntelui care au profitat de vremea perfectă, care a făcut traseul spre vârf mai accesibil.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 24.08.2020, 07:32

  • Vârful Moldoveanu e supranumit și "acoperișul României".
  • Vârful din Făgăraș e la 2.544 metri altitudine.

Imaginile surprinse în weekend pe Vârful Moldoveanu și publicate pe rețelele de socializare au devenit virale. Sute de oamenii au dat năvală să urce pe "acoperișul România", în Făgăraș, la 2.544 de metri altitudine.

În imaginile publicate pe mai multe pagini de Facebook se vede cum efectiv turiștii se așteaptă unii pe alții ca să poată ajunge în vârf, acolo unde accesul e dificil și unde încap doar o mână de oameni, în mod normal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dan Izvoreanu, montaniard cu experiență, care a și publicat cele mai reprezentative imagini de pe vârf, estimează că, pe parcursul zilei de sâmbătă, aproape 1.000 de oameni au făcut traseul spre Moldoveanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Sute de oameni la coadă, ca să urce pe cel mai înalt munte din România (video)