Antena Meniu Search
x

Video Tabăra de caiace de la Lacul Iojib a devenit locul de bălăceală în care copiii uită de tabletă şi calculator

În apropiere de Satu Mare găsiţi o oază de distracţie şi relaxare special creeată pentru cei mici, tabăra de caiace de la Lacul Iojib. Aici copiii uită de zgomotul şi plictiseala din oraş, dar mai ales renunţă la tablete şi telefoane mobile. 

de Redactia Observator

la 21.07.2021, 17:40

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Zilnic cei mici sunt luaţi de acasă dimineaţa şi duşi în tabăra de caiace. Înainte de a porni în aventură copii trec printr-un instructaj. 

Asta e vesta de salvare. Eu vă pun vesta de salvare, sau colegii mei. Voi nu aveţi voie să o scoateţi decât aici pe partea asta sus. Acolo pe marginea apei numai cu vesta. Bine? Dacă cumva vă deranjează ceva la vestă, ne chemaţi pe mine sau pe colegi. Ok? Şi noi vă rezolvăm problema. Bine? Nu singuri, ok. 

Abia apoi au liber la distracţie. 

Ionuţ Stancovici, Asociatia Caiac Smile: Îi învăţăm mai multe sporturi, cum ar fi volei, baschet, jocuri interactive şi câteva animaţii cu ei, în aşa fel încât să-i obosim bine, pe când ajung acasă să doarmă mai bine. 

Pe acelaşi subiect

După o zi întreagă de bălăceală, urmează masa de prânz. 

La venirea serii, copiii şi-au consumat aproape toată energia şi sunt duşi acasă de organizatori. Despărţirea este grea, dar cei mici abia aşteaptă să revină. Şi-au făcut în tabără mulţi prieteni.

Mie în tabără îmi place să înot, să merg cu caiacul, să mă joc cu prietenii mei. Îmi place, fiindcă pot să învăţ să înot, îmi fac prieteni noi. Îmi place mai mult aici, degeaba am piscină. Să mă joc cu prietenii mei, sa mă dau cu caiacul şi să înot.

Tabăra de zi Caiac Smile costă 400 de lei pe săptămână, iar cea de noapte, cu 5 nopti 6 zile, este 1400 de lei pe săptămână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tabăra de caiace de la Lacul Iojib a devenit locul de bălăceală în care copiii uită de tabletă şi calculator