Antena Meniu Search
x

Video Destinaţii romantice perfecte pentru îndrăgostiți. Cinci zone spectaculoase, ideale pentru o vacanță în doi

Înconjurate mereu de prieteni, rude şi copii, unele cupluri abia dacă au parte de timp în doi. Dacă aveţi astfel de probleme, există şi soluţia: o călătorie în străinătate.

de Greta Gavrilă

la 30.07.2021, 10:52

Vezi și

City break în Lisabona, sejur în Santorini sau o excursie în Islanda sunt doar câteva dintre destinaţiile romantice ale Europei. În Lisabona, recomandat este districtul Alfama, situat pe malul Atlanticului. Plimbări pe străduţele înguste, o vizită la castel şi o cină pe plajă sau pe o terasă aflată pe acoperişul unei clădiri sunt doar câteva dintre activităţile pe care le puteţi face alături de partener. Toate pe ritmurile muzicii fado, cântată live. 

Citește și: Idei romantice pentru o seară de neuitat. Activități de care să vă bucurați mereu împreună

Un sejur în Santorini rămâne o opţiune pentru cupluri, mai ales că este o destinaţie îndrăgită şi de turiştii români. Pentru o experienţă autentică, doritorii se pot caza în casele albe tradiţionale şi de altfel emblematice de pe insulă. De acolo, poate fi admirat apusul şi peisajele panoramice asupra.

Palat transformat în hotel de lux, cazarea perfectă pentru îndrăgostiţi

Pe acelaşi subiect

În sudul Italiei, în oraşul alb Ostuni, cuplurile se pot caza chiar într-un fost palat transformat în hotel de lux. Pot admira casele Trulli unice în lume decorate cu diferite simboluri, pot face plimbări prin livezile de lămâi sau pot pleca în croazieră. 

De pe lista destinaţiilor romantice nu putea lipsi nici Franţa. În Vaucluse, cuplurile vor trăi măcar pentru câteva zile precum provensalii autentici: drumeţiile în căutare de trufe în pădurile de stejari, băile în pisicinele înconjurate de măslini şi degustările din vinurile locale, apreciate în toată lumea.

Dacă nu sunteţi neapărat fanii destinaţiilor însorite, dar vă plac peisajele spectaculoase, Islanda este alegerea potrivită. Izolate de lume şi situate de regulă pe marginea stâncilor, aşa-numitele lodge-uri cu pereţi din sticlă oferă vizitatorilor o experienţă unică. De acolo pot admira Aurora Boreală şi pot face baie în jacuzzi, în aer liber. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Travel » Destinaţii romantice perfecte pentru îndrăgostiți. Cinci zone spectaculoase, ideale pentru o vacanță în doi