Antena Meniu Search
x

Şcolarii din Blaj sunt FERICIŢI! Au scăpat de manuale şi de caietele în care scriau temele

O mie de copii de şcoală generală din Blaj, judeţul Alba sunt în culmea încântării. În loc de cărţi grele care să le umple ghiozdanele au acum tablete.

Vezi și

O mie de copii de şcoală generală din Blaj, judeţul Alba sunt în culmea încântării. În loc de cărţi grele care să le umple ghiozdanele au acum tablete. Le-au primit, recent, de la Primărie şi... s-au apucat deja de treabă. Deocamdată, descarcă manualele digitale.

Li se citeşte bucuria pe chipuri. Au şi de ce. Nu-s mulţi ca ei în ţară. "Suntem generaţia cea mai privilegiată din istorie." Şi se descurcă binişor. Că doar nu sunt la prima navigare în spaţiul virtual. Toţi au telefoane.

"Pentru mine este foarte important că o să învăţăm de pe tablete pentru că nu mai scriem atâta. Pentru că reţinem mai multe. Deocamdată, e doar un proiect experimental finanţat de Primăria şi Consiliul local din localitate. 

Copiii iau tabletele acasă. Aşa, părinţii pot verifica temele şi chiar şi notele lor, din catalogul electronic. Iar dacă totul va merge bine, la anul, şi cei din clasele primare ar putea fi la fel de norocoşi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Şcolarii din Blaj sunt FERICIŢI! Au scăpat de manuale şi de caietele în care scriau temele