Antena Meniu Search
x

Tânărul bătut de agenţii de pază ai unei agenţii de jocuri de noroc a povestit pas cu pas ce a păţit

Un tânăr din Bucureşti a fost bătut de agenţii de pază ai unei agenţii de jocuri de noroc.

Vezi și

Bătut pentru 250 de lei. E povestea tânărului din Bucureşti care a stârnit emoţie pe reţelele de socializare. A fost filmat în timp ce este bătut de agenţii de pază ai unei agenţii de jocuri de noroc.

Marian a acceptat să vorbească în exclusivitate cu reporterii Observator. Toate problemele i se trag de la un bilet câştigător în valoare de 250 de lei pe care a făcut greşeala să îl uite într-o agenţie de pariuri cu câteva minute înainte de terminarea programului.

A revenit şi refuzat să plece de aici până nu îşi primeşte banii.

Ieri, tânărul a mers să îşi scoată certificat medico-legal. Vrea să i se facă dreptate pentru bătaia cruntă încasată.

Până atunci, atât tânărul cât şi cei de la firma de pază au câte un dosar penal. Agenţii sunt anchetaţi pentru comportament, iar victima lor pentru că a rupt ştergătorul unei maşini.

Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei: "Vorbim despre două infracţiuni care se află în cercetare, vorbim despre infracţiunea de distrugere şi despre cea de purtare abuzivă. Cercetările sunt continuate sub coordonarea parchetului."

Reprezentanţii firmei de pază au refuzat să ofere un punct de vedere în legătură cu acest incident şi nici nu au menţionat dacă au luat vreo măsură împotriva angajaţilor care apar în acele imagini.

Nu este pentru prima oară când firma de pază e implicată într-un astfel de scandal. În vară, angajaţii aceleiaşi firme erau acuzaţi că au bătut doi copii într-un supermarket.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tânărul bătut de agenţii de pază ai unei agenţii de jocuri de noroc a povestit pas cu pas ce a păţit