Antena Meniu Search
x

Tânărul din Dâmboviţa prins de 5 ori la volan fără permis şi-a bătut bunica şi i-a dat foc la casă (Video)

Tânărul din Găeşti care a fost prins de cinci ori la volanul maşinii fără să deţină permis de conducere, apoi plasat în arest la domiciliu, şi-a bătut bunica şi i-a dat foc la casă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.07.2019, 23:25

Un tânăr din Dâmboviţa care se afla în arest la domiciliu şi-a bătut bunica şi i-a dat foc la casă - Observator.tv

Tânărul din Găeşti care a fost prins de cinci ori la volanul maşinii fără să deţină permis de conducere, apoi plasat în arest la domiciliu, şi-a bătut bunica şi i-a dat foc la casă.

Cu câteva zile în urmă el şi-a bătut şi unchiul, apoi mai mulţi prieteni la o petrecere. Unchiului său i-a distrus şi maşina cu toporul. Justiţia însă a fost blândă cu el, trimiţându-l doar în arest la domiciliu, în casa bunicii sale. Momentan nu se ştie unde se află, iar Poliţia e pe urmele sale.

Tânărul din Dâmboviţa prins de 5 ori la volan fără permis şi-a bătut bunica şi i-a dat foc la casă

Un tânăr din Găeşti a generat un adevărat festival de violenţe, în doar două săptămâni, reuşind să fie prins fără permis de cel puţin cinci ori, apoi şi-a bătut unchiul, care şi-a retras plângerea, şi-a bătut prietenii, iar în această seară şi-a bătut şi bunica, în casa căreia se afla în arest la domiciliu, apoi a dat foc locuinţei şi a fugit.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urmă cu doar două săptămâni, tânărul din Dâmboviţa prins de poliţiştii rutieri de cinci ori în trei zile la volanul unui Audi, fără să deţină permis de conducere, a fost prins din nou la volanul maşinii. El primit control judiciar în urma gestului său, însă acum este arestat la domiciliu, după ce nu s-a putut abţine şi s-a urcat din nou la volanul maşinii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tânărul din Dâmboviţa prins de 5 ori la volan fără permis şi-a bătut bunica şi i-a dat foc la casă (Video)