Antena Meniu Search
x

Tânar din Arad, prins conducând cu permis cumpărat de pe internet. Cât a plătit băiatul de 19 ani pentru el

Un tânăr de 19 ani este cercetat după ce a fost prins la frontieră, în judeţul Arad, cu un permis de conducere fals, el afirmând că l-a cumpărat de pe internet cu suma de 700 de euro.

de Antonia Roşu

la 01.08.2022, 11:58

Tânar din Arad, prins conducând cu permis cumpărat de pe internet. Cât a plătit băiatul de 19 ani pentru el
Tânar din Arad, prins conducând cu permis cumpărat de pe internet. Cât a plătit băiatul de 19 ani pentru el - Shutterstock

Tânărul a fost verificat în Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, unde s-a prezentat la volanul unui autoturism înmatriculat în Belgia.

"La controlul specific, bărbatul a prezentat, pe lângă documentele de identitate, şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România. Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals", a informat, luni, Poliţia de Frontieră Arad.

Tânărului i s-a întocmit dosar penal

Persoana a declarat că a obţinut permisul de conducere contra sumei de 700 de euro de la o persoană necunoscută, în urma unui anunţ găsit pe internet", au declarat autorităţile, conform Agerpres.

În urma extinderii cercetărilor, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Tânar din Arad, prins conducând cu permis cumpărat de pe internet. Cât a plătit băiatul de 19 ani pentru el