Antena Meniu Search
x

Tânăr din Brașov mort după ce s-a prăbușit cu parapanta în Bucegi, la scurt timp după decolare [Video]

Un bărbat de 32 de ani din Brașov a fost găsit mort, miercuri, în zona Branei Caraimanului, după ce a încercat să-și ia zborul cu parapanta de pe Vârful Caraiman, dar a căzut în gol câteva sute de metri pe un vâlcel.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.10.2020, 13:06

Tânăr din Brașov mort după ce s-a prăbușit cu parapanta în Bucegi, la scurt timp după decolare Vezi și
  • Tânărul de 32 de ani din Brașov s-a prăbușit cu parapanta în Bucegi.
  • Salvamontiștii porniți în salvarea lui l-au găsit cu leziuni incompatibile cu viața.

Salvamontiștii din cadrul formatiei Bușteni și formației Prahova plecaseră deja în căutarea bărbatului, pentru misiune fiind prealertat și un elicopter care, în funcție de condițiile de zbor, să preia victima pentru un transport rapid la spital.

Din păcate, însă, salvamontiștii ajunși la locul accidentului au constatat că bărbatul a suferit leziuni incompatibile cu viața, în urma căderii de la înălțime.

Trupul victimei va fi coborât de salvamontiști de pe munte și transportat până în locul de unde va putea fi preluat de Serviciul de Medicină Legală.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tânăr din Brașov mort după ce s-a prăbușit cu parapanta în Bucegi, la scurt timp după decolare [Video]