Antena Meniu Search
x

Un tânăr care juca la păcănele a jefuit sala, dar în loc să fugă a băgat toți banii într-un aparat

Un tânăr de 34 de ani, din Fălticeni, poate fi considerat cel mai împătimit jucător la păcănele, dar în mod clar nu și cel mai inteligent.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 09.07.2020, 18:31

Pe hoț nu l-a lăsat inima să plece și s-a întors la aparat să mai dea o mână - Profimedia
  • Hoțul, în loc să fugă cu banii, s-a întors la aparat
  • Era singur în sală, așa că nu a fost greu de identificat

Tînărul a mers într-o sală de jocuri din Fălticeni, cu gândul să facă avere, s-a așezat la un aparat și a început să joace. La un moment dat, a rămas singur în sala de jocuri și angajata s-a dus câteva minute la toaletă, moment în care tânărul a văzut oportunitatea de a jefui sala de jocuri.

Imediat, a sărit de pe scaun și s-a dus glonț la locul unde văzuse că punea casiera banii și a furat suma de 1200 de lei.

În drum spre ușă, tânărului din Fălticeni probabil i s-a făcut milă de aparatele care îl priveau cu tristețe, așa că s-a oprit și s-a așezat din nou pe scaun, după care a băgat toți banii pe care îi furase în aparatul respectiv.

Întoarsă de la toaletă, angajata a observat la un moment dat că lipsesc bani din gestiune, iar pentru că tânărul era singura persoană din sala de jocuri, a anunțat Poliția.

Tânărul a recunoscut că a sustras cheia de la sertar în timp ce femeia nu era atentă, iar din interiorul acestuia a luat suma de 1200 lei pe care i-a jucat la un joc de tip slot machine. Bărbatul este cercetat penal pentru săvârșirii infracțiunii de furt calificat, potrivit newsbucovina.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr care juca la păcănele a jefuit sala, dar în loc să fugă a băgat toți banii într-un aparat