Antena Meniu Search
x

Tânărul găsit mort pe o bordură din Piteşti încetase deja din viaţă, în momentul în care prietenii săi l-au abandonat

Tânărul găsit mort pe o bordură din Piteşti încetase deja din viaţă în momentul în care prietenii săi l-au abandonat.

Vezi și

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul tânărului drogat, găsit mort pe o stradă din Piteşti! Bărbatul de 28 de ani încetase deja din viaţă, în clipa în care a fost abandonat de către prietenii săi. Un medic de la Ambulanţă a argumentat această ipoteză.

Medicii legişti nu au întocmit, până acum, raportul complet al necropsiei, dar au ajuns la concluzia că bărbatul găsit, ieri, pe stradă, a murit din cauza asfixiei prin edem pulmonar.

Potrivit medicului de la Serviciul de Ambulanţă din Piteşti, care spune că salvarea a ajuns la faţa locului în nici 10 minute din momentul solicitării, tânărul nu ar fi putut să moară din cauza unui edem pulmonar într-un timp atât de scurt.

Acesta ar fi fost decedat de o oră, poate chiar de două ore, înaintea momentului în care prietenii l-au abandonat pe trotuar, în apropierea casei lui. Rămâne de văzut care sunt toate amănuntele în acest caz.

 Cert este că ancheta a fost extinsă, iar în dosar lucrează şi procurori de la DIICOT, pentru a se vedea de unde au provenit drogurile care au dus la sfârşitul bărbatului de 28 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Tânărul găsit mort pe o bordură din Piteşti încetase deja din viaţă, în momentul în care prietenii săi l-au abandonat