Antena Meniu Search
x

Doi copii, bătuţi şi jefuiţi de o tânără de 19 ani, din Sibiu

O tânără de 19 ani din Sibiu a bătut şi jefuit doi copii, pe care i-a prins pe stradă, fără vreun motiv anume. Tânăra i-a lovit puternic, din senin, apoi i-a jefuit de bani şi telefoane. Fata, care este din Cisnădie, a fost depistată şi reţinută de poliţişti.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.06.2019, 13:32

Doi copii, bătuţi şi jefuiţi de o tânără de 19 ani, din Sibiu - Profi Media

O tânără de 19 ani din Sibiu a bătut şi jefuit doi copii, pe care i-a prins pe stradă, fără vreun motiv anume. Tânăra i-a lovit puternic, din senin, apoi i-a jefuit de bani şi telefoane.

Fata, care este din Cisnădie, a fost depistată şi reţinută de poliţişti pentru lovire şi alte violenţe şi pentru talhărie.

Doi copii, bătuţi şi jefuiţi de o tânără de 19 ani, din Sibiu

O tânără de 19 ani din Cisnădie a fost reţinută 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tâlhărie. Ea a bătut şi tâlhărit pe stradă 2 copii.

"Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au prins și reținut o tânără în vârstă de 19 ani, domiciliată în orașul Cisnădie. Tânăra este bănuită că, la data de 11 iunie, în municipiul Sibiu, pe fondul unui conflict spontan, l-ar fi lovit pe un minor. De asemenea, la data de 15 iunie, tot în municipiul Sibiu, l-ar fi lovit pe un alt minor și i-ar fi sustras suma de 48 de lei”, informează IPJ Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Doi copii, bătuţi şi jefuiţi de o tânără de 19 ani, din Sibiu