Antena Meniu Search
x

Tânăra bătută cu scaunul, pumnii şi picioarele de un fost puşcăriaş, în Timişoara, rănită grav la cap (Video)

O tânără de 22 de ani a fost internată în spital cu răni grave la cap, după ce a fost bătută cu scaunul, pumnii şi picioarele de un recidivist, la Timişoara. Agresorul pierduse o sumă mare de bani în cazinoul unde lucra tânăra şi s-a întors să se răzbune şi să-şi recupereze banii.

O fată a fost bătută crunt într-un cazinou de către un fost puşcăriaş
Tânără bătută crunt de un recidivist, cu scaunul - Observator.tv

O tânără de 22 de ani a fost internată în spital cu răni grave la cap, după ce a fost bătută cu scaunul, pumnii şi picioarele de un recidivist, la Timişoara.

Agresorul pierduse o sumă mare de bani în cazinoul unde lucra tânăra şi s-a întors să se răzbune şi să-şi recupereze banii.

Fata a fost lovită în cap de mai multe ori cu un scaun

Bărbatul a izbit-o fără milă cu un scaun de mai multe ori în cap, iar fata s-a prăbuşit sub ploaia de lovituri.

Pe acelaşi subiect

Dupa ce a batut-o mar, individul a amenintat-o cu cutitul, i-a furat 2 telefoane si 2.000 de lei, apoi a fugit.

Tanara a fost preluata de o ambulanta si transportata de urgenta la spitalm în stare gravă.

Atacatorul este un fost puşcăriaş

Atacatorul este recidivist. A fost eliberat in 2017 dupa ce a savarsit mai multe furturi din locuinte.

"Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unui cazinou de pe raza municipiului Timişoara, ar fi fost lovită angajata localului cu pumnii şi cu picioarele şi cu un scaun. Sub ameninţarea unui cuţit, a obligat-o să-i dea suma de 2.000 de lei şi două telefoane mobile care-i aparţineau acesteia", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Ionuţ Sîrbu.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului de investigaţii criminale care, în urma investigaţiilor efectuate, au identificat un bărbat de 27 de ani bănuit de comiterea faptei. Poliţiştii au recuperat cele două telefoane mobile şi o parte din banii sustraşi. Bărbatul cercetat pentru tâlhărie calificată va fi reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Timiş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tânăra bătută cu scaunul, pumnii şi picioarele de un fost puşcăriaş, în Timişoara, rănită grav la cap (Video)