Antena Meniu Search
x

O tânără stă de 3 zile cu pruncul mort în pântec

Caz şocant la Spitalul de Urgenţă din Slobozia. O femeie stă de 3 zile cu pruncul mort în pântec, aşteptând să nască.

Vezi și

 Caz şocant la Spitalul de Urgenţă din Slobozia. O femeie stă de 3 zile cu pruncul mort în pântec, aşteptând să nască. Doctorii spun că tânăra trebuie să nască natural. Abia azi au început să îi administreze medicamente care să provoace travaliul.

“Trebuie să nască natural”, este răspunsul sec pe care l-au primit rudele pacientei după zile în şir în care au aşteptat cu sufletul la gură o veste.

Când au aflat că bebeluşul este mort, rudele fetei i-au implorat pe medici să o opereze dar aceştia au spus că nu e cazul. Mai mult, acestea îl acuză pe medicul ginecolog care a consultat-o la internare că nu şi-a dat seama că bebeluşul este mort.

Abia când au început durerile colegii lui au făcut investigaţii amănunţite. Gravida de 31 de ani a ajuns la spitalul din Slobozia vineri după amiază cu hemoragie internă. Ar fi la a şasea naştere şi a mai fost internată luna trecută din cauza unor complicaţii.

Şi la această oră femeia stă cu copilul mort în pântece în timp ce medicii au început să îi administreze medicamente care să îi declanşeze naşterea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » O tânără stă de 3 zile cu pruncul mort în pântec