Antena Meniu Search
x

Tânără de 23 de ani din Sibiu, după gratii după ce a şantajat un bărbat căsătorit cu care avea o relaţie

O tânără de 23 de ani din Sibiu a fost reținută de polițiști după ce și-a șantajat iubitul, un bărbat căsătorit cu care avea o relație de mai mult timp.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.09.2020, 09:20

Tânără de 23 de ani din Sibiu, după gratii după ce a şantajat un bărbat căsătorit cu care avea o relaţie
Tânără de 23 de ani din Sibiu, după gratii după ce a şantajat un bărbat căsătorit cu care avea o relaţie - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Tânăra de 23 de ani i-a cerut bani în repetate rânduri bărbatului cu care avea o aventură.
  • Sibianca a fost prinsă în flagrant de polițiști.

Potrivit polițiștilor, în perioada august – septembrie 2020, femeia i-ar fi cerut bărbatului diverse sume de bani, pentru a nu-i spune soției lui că cei doi au avut o relație și că, la un moment dat, a rămas însărcinată.

Prinsă în flagrant, tânăra a fost reținută de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu.

“În fapt, tânăra este bănuită că, în perioada august – septembrie 2020, ar fi pretins și primit în mod repetat diverse sume de bani de la un bărbat pe care l-ar fi amenințat că îi va spune soției acestuia despre faptul că cei doi au întreținut raporturi sexuale în urma cărora tânăra ar fi rămas însărcinată. Tânăra a fost reținută 24 de ore pe bază de ordonanță urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, potrivit sibiu100.ro.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tânără de 23 de ani din Sibiu, după gratii după ce a şantajat un bărbat căsătorit cu care avea o relaţie