Antena Meniu Search
x

Tânăra drogată şi fără permis care a lovit mai multe maşini într-o cursă nebună prin Cluj a vrut SĂ SE SINUCIDĂ

A vrut să moară, dar a pus alte zeci de oameni în pericol.

Vezi și

A vrut să moară, dar a pus alte zeci de oameni în pericol. Tânăra filmată în timp ce gonea pe străzile Clujului fără carnet şi sub influenţa drogurilor le-a povestit anchetatorilor că a încercat să se sinucidă. După o ceartă cu părinţii, a furat maşina familiei hotărâtă să-şi pună capăt zilelor. După ce rănile i se vor vindeca, va fi internată într-o clinică de psihiatrie.

Fără să ştie, cei doi sunt martorii unei tentative de sinucidere. Filmarea făcută de unul dintre şoferii pe care i-a accidentat arată că într-o intersecţie virează brusc şi trece milimetric pe lângă o altă maşină.

Nici cu patru echipaje de poliţie pe urme, tânara nu a putut fi oprită. Doar după ce a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de o bordură a putut fi reţinută. La secţie, poliţiştii au aflat ce i-a alimentat cursa nebună, după o ceartă cu părinţii, tânăra le-a furat maşina, hotărâtă să se sinucidă. 

Deşi ieri a refuzat internarea, tânăra a ajuns astăzi la spital. După ce a lovit maşina, a fost rănită la umăr şi a fost operată de urgenţă. 

Tânăra va rămâne în continuare în spital. Va fi mutată însă într-o clinică de psihiatrie şi ţinută sub obsevaţie până când medicii vor decide că nu mai reprezintă un pericol pentru ea însăşi, dar nici pentru alţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tânăra drogată şi fără permis care a lovit mai multe maşini într-o cursă nebună prin Cluj a vrut SĂ SE SINUCIDĂ