Meniu
Search
x

Tânăra drogată şi fără permis care a lovit mai multe maşini într-o cursă nebună prin Cluj a vrut SĂ SE SINUCIDĂ

A vrut să moară, dar a pus alte zeci de oameni în pericol.

la 04.10.2017, 20:23
Vezi și

A vrut să moară, dar a pus alte zeci de oameni în pericol. Tânăra filmată în timp ce gonea pe străzile Clujului fără carnet şi sub influenţa drogurilor le-a povestit anchetatorilor că a încercat să se sinucidă. După o ceartă cu părinţii, a furat maşina familiei hotărâtă să-şi pună capăt zilelor. După ce rănile i se vor vindeca, va fi internată într-o clinică de psihiatrie.

Fără să ştie, cei doi sunt martorii unei tentative de sinucidere. Filmarea făcută de unul dintre şoferii pe care i-a accidentat arată că într-o intersecţie virează brusc şi trece milimetric pe lângă o altă maşină.

Nici cu patru echipaje de poliţie pe urme, tânara nu a putut fi oprită. Doar după ce a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de o bordură a putut fi reţinută. La secţie, poliţiştii au aflat ce i-a alimentat cursa nebună, după o ceartă cu părinţii, tânăra le-a furat maşina, hotărâtă să se sinucidă. 

Deşi ieri a refuzat internarea, tânăra a ajuns astăzi la spital. După ce a lovit maşina, a fost rănită la umăr şi a fost operată de urgenţă. 

Tânăra va rămâne în continuare în spital. Va fi mutată însă într-o clinică de psihiatrie şi ţinută sub obsevaţie până când medicii vor decide că nu mai reprezintă un pericol pentru ea însăşi, dar nici pentru alţii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Tânăra drogată şi fără permis care a lovit mai multe maşini într-o cursă nebună prin Cluj a vrut SĂ SE SINUCIDĂ