Antena Meniu Search
x

Tânără însărcinată privește cum bărbatul ei e luat la pumni, la Mall: "Lasă-i mă Măslină să se bată!" (video)

O tânără însărcinată a fost filmată privind cum bărbatul ei e luat la pumni, la Mall, în Târgoviște. "Lasă-i mă Măslină să se bată!", e dialogul pe care-l poartă cei doi bărbați care filmează.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 07.09.2020, 11:22

Bătaie la Mall
Imagini cu un puternic impact emoțional - Captură video
  • Bătăușii au fost despărțiți de partenerele lor.
  • Unul dintre ei e ălin de sânge, după bătaie.

Inaugurat de curând, Dâmbovița Mall a văzut în weekend și prima bătaie, în păarcare. Doi tineri plini de muşchi şi-au împărţit pumni cu nemiluita, chiar dacă, la toată bătaia au asistat şi copii şio femeie gravidă aprtenera unuia dintr bătăuți.

Bătaia a avut loc între doi tineri, chiar la ieşirea din Dâmboviţa Mall, centrul comercial inaugurat în data de 20 august, la Târgovişte, scrie Adevărul.   

Nu se ştie de la ce a pornit scandalul, dar bătaia e filmată dintr-o mașină și unul dintre cei care privesc e auzit cum spune: "Lasă-i mă Măslină să se bată!". Două femei, partenerele celor doi bătăuși, reușesc să îi despartă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unul dintre bărbați se așează pe bordură și e însângerat, în vreme ce partenera lui, însărcinată și cu un copil de mână, încearcă să vadă cât de grav rănit e.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Tânără însărcinată privește cum bărbatul ei e luat la pumni, la Mall: "Lasă-i mă Măslină să se bată!" (video)