Antena Meniu Search
x

Tânără de 19 ani din Mehedinți, batjocorită de trei bărbați pe malul Dunării

Trei tineri din judeţul Mehedinţi au ajuns după gratii, seara trecută, acuzaţi că ar fi violat o tânără de 19 ani. Fata a sunat la 112 şi a anunţat că cei trei indivizi o urmăresc, pe malul Dunării. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că între tânără şi 2 dintre indivizi avuseseră deja relaţii sexuale, în timp ce al treila doar ar fi lovit-o.

de Redactia Observator

la 12.09.2019, 11:01

Vezi și

Trei tineri din judeţul Mehedinţi au ajuns după gratii, seara trecută, acuzaţi că ar fi violat o tânără de 19 ani. Fata a sunat la 112 şi a anunţat că cei trei indivizi o urmăresc, pe malul Dunării. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că între tânără şi 2 dintre indivizi avuseseră deja relaţii sexuale, în timp ce al treila doar ar fi lovit-o. Bărbaţii au fost arestaţi pentru 30 de zile, mai ales că mai aveau probleme cu legea, fiind deja sub control judiciar pentru mai multe infracţiuni.

Fata de 19 ani a sunat la numărul unic de urgenţă pentru a anunţa că se plimbă pe malul Dunării şi că trei bărbaţi, pe care nu îi cunoaşte, ar urmări-o. Poliţiştii au ajuns rapid la ea şi au condus-o la secţie pentru declaraţii. Acolo, tânăra a declarat că fusese violată de doi dintre indivizi, iar al treilea ar fi lovit-o. La scurt timp poliţiştii i-au găsit pe bărbaţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra a fost supusă unui examen medico-legal care a confirmat agresiunea sexuală.

Ajunşi în faţa judecătorilor, bărbaţii au susţinut că fata ar fi fost acasă la unul dintre ei, după care au plecat pe malul Dunării, acolo unde cel pe care îl cunoaştea i-a propus să întreţină relaţii intime cu el, dar şi cu prietenii săi. Acestea s-ar fi consumat doar cu doi dintre bărbaţi, iar pe cel de-al treilea l-a refuzat. Acesta ar fi şi lovit-o.

Cei trei indivizi nu sunt străini de problemele cu legea. Erau sub control judiciar pentru mai multe infracţiuni: loviri şi alte violenţe, violare de domiciliu, furt calificat şi distrugere. Acum vor sta după gratii pentru 30 de zile fiind acuzaţi de viol şi complicitate la viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Tânără de 19 ani din Mehedinți, batjocorită de trei bărbați pe malul Dunării