Antena Meniu Search
x

Tânăra POLIȚISTĂ care A MURIT NEVINOVATĂ pe centura Alexandria, condusă pe ultimul drum de familie, prieteni și colegi

Colegii tinerei polițiste, mamă a doi copii, care a murit în tragicul accident de pe centura Alexandria, o vor conduce pe ultimul drum, în intervalul orar 13:30-16:00.

Tânăra POLIȚISTĂ care A MURIT NEVINOVATĂ pe centura Alexandria, condusă pe ultimul drum de familie, prieteni și colegi

Familia, prietenii și colegii Claudiei, tânăra polițistă, mamă a doi copii, care a murit în tragicul accident de pe centura Alexandria, o vor conduce astăzi pe ultimul drum, în intervalul orar 13:30-16:00. 

Colegii Claudiei roagă participanții la trafic care tranziteaza municipiul Alexandria folosind centura de ocolire, să folosească rutele alternative pentru a evita ambuteiajul format pe podul peste raul Vedea.

Tânăra polițistă care a murit în accidentul teribil din Alexandria a fost ÎNMORMÂNTATĂ astăzi! Apropiații, îngenuncheați de durere!

Pe acelaşi subiect

Tânăra care a murit în ORIBILUL ACCIDENT de pe centura Alexandria, schimbase CATEDRA pe haina de POLIŢIST, cu gândul la un trai mai bun pentru copiii săi.

Colegul ei polițist, în vârstă de 30 de ani, se afla la volanul unui autoturism şi circula pe drumul judeţean 703 Mavrodin - Buzescu, iar la intersecţia cu centura municipiului Alexandria nu a oprit la indicatorul Stop şi a intrat într-o betonieră. În urma impactului, amândoi au rămas încarceraţi, poliţista fiind declarată moartă după aproximativ o oră de manevre de resuscitare.

A fost ultima zi de viață pentru Claudia. Apropiații spun că femeia era foarte bucuroasă că a schimbat job-ul din învățământ. Era profesoară de limba engleză și nu se descurca financiar atât de bine pe cât și-ar fi dorit. După ce a citit anunțul că se recrutează agenți de Poliție din sursă externă, și-a încercat norocul, cu gândul la un trai mai bun. Și a reușit. Urma sa fie repartizată ca polițista la Marzanesti. Chiar atunci se întorcea de la niște cursuri de specializare pe care tocmai le încheiase. 

Pe centura Alexandria, EXACT în locul unde A MURIT NEVINOVATĂ tânăra polițistă, au mai avut loc alte O SUTĂ de accidente! Detaliul care TE VA ÎNGROZI

Tânăra care a murit în ORIBILUL ACCIDENT de pe centura Alexandria, schimbase CATEDRA pe haina de POLIȚIST, cu gândul la un trai mai bun pentru copiii săi

ACCIDENT CUMPLIT în Alexandria! O POLIŢISTĂ, mamă a doi copii, a murit strivită, iar un coleg al ei a fost grav rănit. Medicii au încercat o oră manevre de resuscitare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tânăra POLIȚISTĂ care A MURIT NEVINOVATĂ pe centura Alexandria, condusă pe ultimul drum de familie, prieteni și colegi