Antena Meniu Search
x

O tânără polițistă sub acoperire ar fi fost trădată de colegii ei, susține Adriana Săftoiu

O polițistă sub acoperire, infiltrată într-o rețea de trafic de minore, ar fi fost trădată chiar de colegii ei din Poliție, susține Adriana Săftoiu, iniţiatoarea Comisiei parlamentare de anchetă privind situaţia cazurilor copiilor dispăruţi.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 06.08.2020, 17:59

O tânără polițistă sub acoperire ar fi fost trădată de colegii ei, susține Adriana Săftoiu
Postarea Adrianei Săftoiu, distribuită de mii de ori - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta
  • Polițista ar fi primit amenințări cu moartea chiar în ziua în care a deconspirat o rețea
  • Adriana Săftoiu a inițiat Comisia parlamentară de anchetă privind situaţia copiilor dispăruţi

"Polițistă, tânără, infiltrată intr-o retea de trafic de persoane. A absolvit facultatea de psihologie şi a lucrat într-un DGASPC (păstrez anonimatul din motive lesne de înțeles). Se decide să dea examen la Academia de poliție, ia examenul, absolvă şi e angajată în sistem, hotârătă să se dedice destructurării traficului de minore. Infiltrată între traficanţi, deconspiră o întreagă rețea la nivelul județului unde lucra. Fix în ziua în care îi oferă pe tavă pe capii rețelei, la câteva ore, acasă fiind, aude alarma mașinii. Se uită pe geam. Pe mașină - o coroană funerară. În cutia poștală, mesaj: Renunță acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău", a scris Adriana Săftoiu pe Facebook.

Ținând cont că puțini oameni știau că femeia infiltrată în rețea este polițistă sub acoperire, fostul consilier prezidențial a tras concluzia că ar fi fost trădată chiar de persoane din Poliție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Doar câteva persoane știau că e infitrată. Extrem de puține. La fel de puține știau unde locuiește. Şi totusi, la câteva ore după ce respectivii sunt reținuți, este amenințată. A renunțat și s-a retras. Și-a dat seama că nu de traficanți trebuie să se ferească, ci chiar de unii colegi. Am ascultat și am tăcut. Dar las aici încă o mărturie despre ceea ce nu vrem să vedem", se mai arată în postare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O tânără polițistă sub acoperire ar fi fost trădată de colegii ei, susține Adriana Săftoiu