Antena Meniu Search
x

Tânăra ucisă într-o cursă ilegală de mașini, plânsă de un oraș întreg

Viaţa Mariei a căzut în cursa şoferilor teribilişti. S-a stins, pe şosea, după ce venise să admire viteza întrecerilor ilegale din Constanţa. Maria avea 14 ani şi un destin plin de încercări

Vezi și

Viaţa Mariei a căzut în cursa şoferilor teribilişti. S-a stins, pe şosea, după ce venise să admire viteza întrecerilor ilegale din Constanţa. Maria avea 14 ani şi un destin plin de încercări

Fiica lui a urcat până la Ceruri. În faţa altarului, nu e un simplu preot care ţine o slujbă. E un părinte distrus, care parcă ieri îşi ţinea fetiţa de mână. Tatăl Mariei i-a spus povestea vieţii, într-o predică sfâşietoare. De la prima zi, în care a înfiat-o şi a ridicat-o în braţe. Până la clipa în care fata de 14 ani a plecat pentru ultima oară.

Maria s-a stins, într-o maşină spulberată, alături de Bogdan. Erau curioşi să vadă cum se întrec teribiliştii din Constanţa. Din martori, doi şoferi care goneau pe stradă i-au transformat în victime.

Astăzi, un oraş întreg a condus-o pe copilă, pe ultimul drum. Sute de oameni, în faţa bisericii din Techirghiol. Colegii ei i-au purtat chipul prins la piept. Era oaza lor de bucurie, în pauze. Acum, e o amintire dureroasă. I-au ridicat un acoperiş de flori. Au aplaudat-o, pentru tot ce avea să facă în viaţă, dar n-a mai apucat. Şi apoi au început un marş al durerii, cu chipul Mariei în braţe, până la cimitir. Tatăl a îngenuncheat, în lacrimi, la groapă. Şi odată cu el, toţi care au cunoscut-o au izbucnit în plâns.

Alături de Maria s-a stins Bogdan, prietenul ei cu trei ani mai mare. Şi viaţa lui a fost crudă. Şi-a pierdut tatăl, în urmă cu puţin timp. Şi acum l-a urmat în moarte.

În noaptea tragediei, poliţiştii au ridicat doi tineri şoferi. Ei erau în bolizii morţii. Unul dintre ei e în contiuare după gratii. Sunt acuzaţi că i-au condus pe Maria şi Bogdan la moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Tânăra ucisă într-o cursă ilegală de mașini, plânsă de un oraș întreg