Antena Meniu Search
x

Tanarul care a ucis doi tineri pe o trecere de pietoni din Craiova a fost prins!

Tanarul care a ucis doi tineri pe o trecere de pietoni din Craiova a fost prins! Este nepot de afacerist si a fost arestat preventiv, dupa ce s-a ascuns 12 ore, cu speranta ca scapa basma curata.

Vezi și

Iulian Siclitaru, 24 de ani. Isi spune simplu: "Dodo". Dodo Joint. E un rasfatat al vietii, un star al petrecerilor, un impatimit al drogurilor.

Sambata noapte, copilul teribil al Craiovei a ucis si a fugit. A strivit doi tineri sub rotile bolidului sau. I-a tarat la zeci de metri de trecerea de pietoni, fara sa franeze si fara sa se uite in urma. Nu a incercat sa-i salveze. Nu a chemat ambulanta. Si-a ascuns masina, apoi s-a ascuns si el. La 12 ore de la accident, politistii inca il cautau. Iulian Siclitaru NU s-a predat. A fost prins in trafic, in masina unui prieten, unde se ascundea. Poate din lasitate. Poate era baut. Sau poate drogat. N-ar fi prima oara - iar pozele vorbesc de la sine. Testele vor scoate la iveala adevarul.

Tatal lui Dodo isi traieste regretele la volanul bolidului sau. In alt colt de oras, tatal lui Cosmin, unul dintre cei doi tineri ucisi, isi traieste propria durere. “ E o durere de parinte. Un parinte care isi vede ingropat copilul. Nu exista nimic mai dureros in lumea asta. Toti suntem trecatori. Suntem fire de nisip in bataia vantului”, spune tatal lui Cosmin.

Andrei si Cosmin au fost fire de nisip in calea unui sofer inconstient. Au murit absurd si la fel de absurd si-au prevestit moartea.

Andrei Dragomir avea 21 de ani, era campion international la dans, cantaret de rap si liderul uneia dintre cele mai bune trupe de dans din Romania. In aprilie, trebuia sa-si lanseze primul album. Cosmin Babalau, prietenul sau cel mai bun, avea 20 de ani. Amandoi isi vor continua visul, in aplauze, pe lumea cealalta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Tanarul care a ucis doi tineri pe o trecere de pietoni din Craiova a fost prins!