Antena Meniu Search
x

Tânărul care a violat o fată de 16 ani din Cluj, în noaptea de Revelion, era eliberat condiționat. Bărbatul a stat 4 ani în închisoare

O adolescentă de 16 ani, din Cluj, a avut parte de un Revelion de coșmar, fiind violată de un bărbat care a urmărit-o pe străzi, după ce ea nu a găsit un taxi.

O adolescentă de 16 ani, din Cluj, a avut parte de un Revelion de coșmar, fiind violată de un bărbat care a urmărit-o pe străzi, după ce ea nu a găsit un taxi.

Autorul violului este Emil Berki, un tânăr de 33 de ani, care a recunoscut faptele în fața polițiștilor.

Berki era eliberat condiționat de un an, după ce în 2014 a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare pentru infracțiuni de tâlhărie.Infractorul a fost prins, după ce presa locală a publicat imagini cu el făcute chiar în noaptea Revelionului, în timp ce acesta se afla la cumpărături într-un magazin.

După ce a plecat magazin, el a urmărit-o pe fata de 16 ani până în apropierea blocului acesteia, iar la un moment dat a trântit-o la pământ și a violat-o.

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii au anunțat că au imagini luate de pe camerele de supraveghere în timp ce Berki o urmărește pe fată, cu o sacoșă în mână.

La o zi după apariția imaginilor în presă, tânărul s-a prezentat, la prima oră, la magazinul unde a fost filmat și a solicitat ca imaginile cu el din spațiul public să fie înlăturate, spunând că el deține dovezi că este nevinovat, scrie stiridecluj.ro.

Reprezentanții societății au avut inspirație să sune la Poliție și acesta a fost dus pentru lămurirea cazului. În fața procurorilor, Emil Berki a mărturisit totul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Tânărul care a violat o fată de 16 ani din Cluj, în noaptea de Revelion, era eliberat condiționat. Bărbatul a stat 4 ani în închisoare