Antena Meniu Search
x

Târg de toamnă la Buzău. Calitatea legumelor şi fructelor este de necontestat

Festivalul legumelor de toamnă şi-a deschis porţile pentru al 14 lea an la Buzău! Producătorii locali şi-au pus în vânzare producţia de anul acesta, iar calitatea legumelor şi fructelor este de necontestat.

de Redactia Observator

la 19.09.2019, 17:19

Vezi și

Festivalul legumelor de toamnă şi-a deschis porţile pentru al 14 lea an la Buzău! Producătorii locali şi-au pus în vânzare producţia de anul acesta, iar calitatea legumelor şi fructelor este de necontestat. Deşi cultura nu a fost atât de mare ca în alţi ani, din cauza vremii, gustul produselor autentice româneşti rămâne preferatul tuturor.

Prima savoare a toamnei a fost simţită de oamenii ajunşi la târgul de legume din Buzău. Românii au consultat fiecare tarabă, ca să stabilească cel mai bun raport calitate-preţ şi au ales!

La deschiderea celebrului festival de legume a ajuns şi ministrul agriculturii. Petre Daea a vizitat toate standurile şi nu a plecat cu mâna goală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anul acesta, producătorii nu sunt tocmai mulţumiţi de recolte. Seceta le-a înjumătăţit profitul, faţă de anul trecut. Iar cumpărătorii sunt la rândul lor nemulţumiţi că produsele sunt mult mai scumpe.

Cele mai căutate legume acum sunt gogoşarii, ardeii capia şi castraveţii. Festivalul Toamna Buzoiană este deschis până duminică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Târg de toamnă la Buzău. Calitatea legumelor şi fructelor este de necontestat