Antena Meniu Search
x

Un târg din Iași, soluția salvatoare pentru domni, de Ziua Îndrăgostiților

Sfântul Valentin au umplut braţele doamnelor cu flori şi chipurile domnilor, de zâmbete. Îndrăgostiţii au luat la pas centrele comerciale în căutarea surprizei perfecte pentru partener

de Redactia Observator

la 15.02.2019, 18:14

Vezi și

Sfântul Valentin au umplut braţele doamnelor cu flori şi chipurile domnilor, de zâmbete. Îndrăgostiţii au luat la pas centrele comerciale în căutarea surprizei perfecte pentru partener. La Iaşi, de pildă, cei care au fost în pană de idei au găsit soluţia salvatoare printre standurile unui târg special deschis pentru această sărbătoare. De la ciocolată artizanală cu arome inedite, până la vinuri alese ori trandafiri criogenaţi.

Domnii au roit printre standurile unui târg ieşean, ca să fie siguri că merg acasă cu cel mai frumos cadou pentru doamne. Prima oprire: la raioanele cu delicii dulci. De toate formele, culorile ori aromele.

Cele mai vândute au fost însă tabletele clasice de ciocolată albă sau neagră. Cu 10 lei, clienţii au putut alege între dulciuri cu fructe confiate ori cu ardei iute, de pildă.

Şi cum, de regulă, orice cadou se oferă însoţit de o floare, domnii au ştiut către ce standuri să se îndrepte ca să-şi completeze surpriza de Sfântul Valentin. Cu aproape 200 de lei au putut alege un trandafir mai special.

De pe lista de cadouri nu au putut lipsi nici băuturile fine. Vinurile spumante sau cele din game rafinate au fost şi ele printre preferatele clienţilor. Târgul din centrul comercial din Iași va fi deschis până duminică inclusiv. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un târg din Iași, soluția salvatoare pentru domni, de Ziua Îndrăgostiților