Antena Meniu Search
x

Targoviste: O explozie la un apartament a creat panica

O explozie la un apartament din Targoviste, situat langa un camin studentesc, a creat panica intr-un bloc intreg. Locatarii au iesit disperati in strada, speriati ca imobilul sa nu sara in aer

Vezi și

Panica s-a instalat cu putin timp inainte de miezul noptii. Un zgomot puternic a fost motorul care a evacuat un bloc intreg. Barbati, femei, batrani si mame cu princi in brate, cu totii au fugit desculti si in pijamale, in strada. "Deodata am auzit o explozie, am zis ca s-au lovit doua masini, am iesit afara, am vazut ca iese fum", a povestit un locatar. Au sunat imediat la 112 si au asteptat cu teama sa ajunga ajutoarele.

O fetita s-a speriat atat de tare, incat mama ei a cerut ajutorul medicilor ca sa se linisteasca. "Fetita a suferit un atac de panica si am bagat o in masina mai mult de frig", a declarat Dan Comanescu, de la Serviciul de Ambulanta Dambovita.

Cativa vecini au intrat in apartamentul care ardea inainte sa ajunga pompierii. S-au temut ca proprietara, o femeie in varsta de 36 de ani, sa nu fie captiva intre flacarile mari si fumul gros.

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale cu apa si spuma si au reusit sa inlature pericolul. Din fericire, proprietarii erau plecati de acasa in momentul producerii exploziei. Din cauza fumului gros, locatarii etajului superior au fost nevoitsi sa astepte in case ca pompierii sa-si termine treaba. "Este vorba de o explozie urmata de incendiu. O soba cu acumulare de caldura, defecta, conducta de gaze improvizata", a ecplicat Marius Florea, seful Garzii de Interventie, Dambovita.

Omul va trebuuie sa suporte, acum, atat pagubele propriului apartament, cat si pe ale apartamentelor vecinilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Targoviste: O explozie la un apartament a creat panica