Antena Meniu Search
x

Targu Mures: Trupul neinsufletit al unui barbat a fost gasit la marginea unui baraj

Interventie dificila pentru pompierii mureseni! Trupul neinsufletit al unui barbat de 54 de ani a fost adus de curentii raului care traverseaza orasul, la marginea unui baraj

Vezi și

Barbatul a avut o zi libera de la serviciu de care s-a bucurat cu o baie in raul Mures. Colegii lui l-au gasit, din intamplare, agatat de o bariera peste care se revarsa apa. Doar un pompier legat cu franghii de sustinere a reusit sa coboare cativa metri, la marginea barajului si sa recupereze trupul neinsufletit.

Medicii chemati la fata locului au constatat ca victima murise cu mult timp inainte sa fie descoperita. “Am fost solicitati la un pacient inecat pe care, dupa ce l-au scos pompierii, l-am declarat decedat, deci n-am putut sa facem nimic pentru dansul”, a declarat Sorana Truta, medic Smurd Targu Mures.

Omul era din Piatra Neamt si venise in interes de serviciu la un combinat chimic din Targu Mures. Se cazase la un hotel de zona impreuna cu mai multi colegi. Lipsa i-a fost sesizata la masa. “A stiut sa inoate ca il stiu pe omul asta, il cunosc”, a spus unul dintre amicii sai.

Trupul barbatului va fi supus unei examinari necrologice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Targu Mures: Trupul neinsufletit al unui barbat a fost gasit la marginea unui baraj