Antena Meniu Search
x

Video Târgurile de Paşte, deschise în marile oraşe din ţară. Cum sunt întâmpinaţi turiştii

Este forfotă în târgurile de Paşte deschise în mai multe oraşe din ţară. Atelierele de pictură şi olărit, iepuraşi, dar şi căsuțele cu suveniruri, decoraţiuni, jucării şi delicii culinare i-au atras pe vizitatori chiar din primele minute după deschidere.

de Andrei Naiţă

la 19.04.2022, 08:34

Vezi și

Ouăle reprezintă unul dintre simbolurile pascale care nu trebuie să lipsească din meniul festiv. Vizitatorii care au ajuns în Cetatea Medievală din Oradea au învăţat o metodă inedită de încondeiere, veche de secole. Un labirint verde, un atelier de încondeiat ouă şi unul de pictură, dar şi o întâlnire cu un clovn care modelează baloane sau iepuraşii şi caprele cameruneze de la standul Zoo i-au cucerit pe cei mici.

Tot în curtea Palatului Princiar vizitatorii au fost întâmpinaţi de mai multe food truck-uri, cu burgeri şi deserturi, dar şi delicioasele plăcinte şi nelipsitul kurtos kalacs. Şi la Sibiu a fost mare forfotă. După trei ani de pauză, expozanţi din toate colţurile ţării au venit cu produse diverse, de la dulciuri şi decoraţiuni, până la jucării. "Este şi cea mai mare  ediţie de până acum. Practic avem 50 de expozanţi. Ultima dată au fost în jur de 40", a declarat Andrei Drăgan: organizator. Târgul de Paşte de la Oradea va fi deschis până în 25 aprilie, iar cel de la Sibiu până pe 26.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Târgurile de Paşte, deschise în marile oraşe din ţară. Cum sunt întâmpinaţi turiştii