Antena Meniu Search
x

Tată din Prahova acuzat că a abuzat timp de 6 ani de fiica sa, în arest preventiv

Un tată din Prahova a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acuzat că şi-a supus fiica, timp de 6 ani, la batjocuri inimaginabile. Copila nu aveau mai mult de 8 ani atunci când a început calvarul.

Tată din Prahova acuzat că a abuzat timp de 6 ani de fiica sa, în arest preventiv - Profi Media

Un tată din Prahova a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acuzat că şi-a supus fiica, timp de 6 ani, la batjocuri inimaginabile. Copila nu aveau mai mult de 8 ani atunci când ar fi început calvarul.

Abuzurile ar fi început în 2013 şi ar fi continuat chiar şi în 2019, fata ar fi fost batjocorită de mai multe ori, fără milă, de bărbatul care ar fi trebuit să-i fie protector.

Tată din Prahova acuzat că a abuzat timp de 6 ani de fiica sa, în arest preventiv

Un tată din Prahova a fost arestat preventiv, acuzat că şi-a abuzat timp de 6 ani cel puţin una dintre fiice, tribunalul admiţând propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

De asemenea, contestaţia bărbatului la arestarea preventivă a fost respinsă ca nefondată.

"Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti. Dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru săvârşirea, în concurs real, a infractiunilor de viol în formă continuată, faptă comisă în perioada 2013-2019, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. Respinge, ca neîntemeiate, cererile formulate de inculpat privind luarea faţă de acesta a măsurii arestului la domiciliu sau a măsurii controlului judiciar", se arată în hotârârea Judecătoriei Ploieşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tată din Prahova acuzat că a abuzat timp de 6 ani de fiica sa, în arest preventiv