Antena Meniu Search
x

Tatăl lui Gică Popescu a fost condus azi pe ultimul drum

A fost cea mai grea zi pentru Gică Popescu. Ziua despărţirii. Fostul internaţional şi-a condus tatăl pe ultimul drum.

Vezi și

 A fost cea mai grea zi pentru Gică Popescu. Ziua despărţirii. Fostul internaţional şi-a condus tatăl pe ultimul drum. O mulţime de oameni, printre care fotbalişti din generaţia de aur a României, au fost alături de el în aceste momente.

Costică Popescu s-a stins la 71 de ani în urma unui infarct. Pe o ploaie rece, ca orice despărţire, Constantin Popescu a fost condus pe ultimul drum. În urma lui, mulţimea în haine de doliu vărsa lacrimi amare. Încadrat de mamă şi de soţia sa, Gică Popescu era împietrit de durere.

Curtea Bisericii din Calafat a fost neîncăpătoare pentru puhoiul de oameni venit să-şi ia rămas drum. Printre ei, şi prietenii Baciului, veniţi să îi fie alături în aceste momente grele. În două luni de zile i se întâmplă tot ce poate fi mai rău pe lumea asta. El îşi pierde libertatea şi îi moare una dintre cele mai importante fiinţe.

El a avut o relaţie specială Gică cu tatăl lui pe care eu i-aş dori-o s-o aibă orice fiu cu tatăl lui. Cred că în momentul ăsta ar mai da zile de la el ca tatăl lui să mai fie în viaţă. Un om onest, un om deosebit, a murit, cum se spune la olteni, de inimă neagră, de inimă rea, de supărare. Gică Popescu nu a plecat o clipă de la căpătâiul tatălui său.

Fostul internaţional a primit 24 de ore de libertate ca să-şi înmormânteze părintele. La 4 şi 30 de minute a ieşit pe poarta închisorii. După ce-a trecut pe la Poliţie, aşa cum cere procedura, a mers la casa părintească. Mâine, la aceeaşi oră, trebuie să fie înapoi în Penitenciarul Rahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Tatăl lui Gică Popescu a fost condus azi pe ultimul drum