Antena Meniu Search
x

Tatal Madalinei Manole, executat silit

Pentru 600 de lei, tatal Madalinei Manole s-ar putea trezi cu executorii la usa. Ion Manole si sotia lui datoreaza banii tribunalului, drept cheltuieli de judecata, dupa ce au pierdut procesul prin care voiau sa arate ca moartea fiicei lor nu a fost sinucidere

Vezi și

La trei luni de cand magistratii Tribunalului Bucuresti au respins cererea de redeschidere a dosarului privind moartea Madalinei Manole, tatal artistei a primit acasa, in aceasi zi, doua titluri executorii si doua somatii din partea ANAF. Inainte ca instanta sa le trimita si motivarea. "Mi se pare inadmisibil sa sperii un om, dupa ce nu-i explici frumos, uite, domnule, de ce ti-am respins-o si uite pentru treaba asta, cat am muncit noi, trebuie sa platesti atata", a spus barbatul.

Asa se face ca sotii Manole trebuie sa plateasca, in termen 15 zile, 600 de lei, cheltuieli de judecata. Mai mult de jumatate din pensiile celor doi. Ion Manole crede ca totul i se trage de la judecatorul care a instrumentat cazul si care nu urmareste altceva ca dosarul sa nu ajunga la CEDO. "A facut cu aceasta motivare pentru ca stie ca dosarul e pregatit pentru CEDO si mie imi trebuie motivarea asta la dosar. Mi se pare o aberatie, mi se pare un fel de a judeca. Intai sa-si faca datoria si pe urma sa ceara corectitudinea altuia", a spus tatal Madalinei Manole.

"Am sa fac eu o plangere unde stiu, sa faca o cercetare printre judecatorii de la Tribunalul Bucuresti. In viata mea nu am dat spaga comunistilor, nu dau nici acum. Lupt pentru adevar cu toate puterile mele", a spus, enervat, Ion Manole.

Suma este destul de mare pentru parintii care, de la moartea artistei, se lupta cu sotul acesteia pentru custodia lui Petru Mircea Junior. Cheltuilelile de judecata sunt aproape jumatate din venitul lunar al celor doi pensionari, ambii cu diferite afectiuni medicale pentru care necesita tratament medicamentos.

Ion Manole sustine ca s-a obisnuit cu piedicile din partea tuturor. Dar spera totusi, intr-o zi, sa afle adevarul. Este singur ca fiica sa nu si-a pus capat zilelor pentru ca sustine, sunt multe probe care nu au fost luate in calcul de anchetatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tatal Madalinei Manole, executat silit