Antena Meniu Search
x

Tatăl unui copil de 3 ani din Bârlad și-a pus capăt zilelor, live, pe Facebook. Prietenii nu-l credeau în stare

Tatăl unui copil de 3 ani din Bârlad și-a transmis, live, pe Facebook sinuciderea și nimeni nu a intervenit, deși imaginile șocante au fost văzute de mai mulți prieteni ai acestuia care, spun ei, nu credeau că bărbatul își va pune capăt zilelor.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.08.2020, 09:32

Tatăl unui copil de 3 ani din Bârlad și-a pus capăt zilelor, live, pe Facebook
Tatăl unui copil de 3 ani din Bârlad și-a pus capăt zilelor, live, pe Facebook - vremeanoua.ro
  • Bărbatul se despărțise recent de soția sa, cu are un copil de 3 ani, dar care este bolnav grav, având probleme cardiace.
  • Bărbatul a fost descoperit mort, în casă, de polițiștii alertați de o rudă, însă era deja prea târziu pentru a mai fi salvat.

Trupul bărbatului de 46 de ani a fost găsit vineri noapte, în apartamentul său din strada G-ral Naumescu din municipiul Bârlad, după ce o rudă s-a gândit totuși să sune la poliție. Era însă deja prea târziu pentru a mai fi salvat.

La sosirea polițiștilor și medicilor de pe ambulanță, bărbatul de 46 de ani a fost declarat decedat, scrie vremeanouă.ro.

Se pare că bărbatul s-a despărțit de curând de soția sa, cu are un copil, de 3 ani, dar care este bolnav grav, având probleme cardiace. Soția l-a părăsit, plecând fără știrea lui în Italia, lăsându-i ambii copii în grijă (cel de 3 ani și încă un copil din prima ei căsătorie). Copleșit de situație și de si de datorii, barbatul a clacat și i-a pus capăt zilelor.

„Poliția face cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut decesul. S-a deschis un dosar pentru cercetare penală privind infracțiunea de ucidere din culpă. Urmează efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor care au dus la deces”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvnt al IPJ Vaslui.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tatăl unui copil de 3 ani din Bârlad și-a pus capăt zilelor, live, pe Facebook. Prietenii nu-l credeau în stare