Antena Meniu Search
x

Pensiunile, hotelurile, restaurantele si saloanele de infrumusetare vor fi impozitate de la 1 iulie

Taxa pe shaorma ar putea fi introdusa din acest an. Este vorba despre impozitul forfetar pe care Guvernul vrea sa-l aplice unitatilor alimentare si hotelurilor.

Vezi și

De la 1 iulie, pensiunile, hotelurile, restaurantele, toate fast-food-urile, cat si saloanele de infrumusetare, atelierele auto, spalatoriile auto, dar si micii mestesugari vor fi fi impozitati de catre Guvern.

In functie de ramura, toate acestea vor fi impozitate diferit. Potrivit ministrului de Finante, Daniel Chitoiu, urmeaza sa se faca o medie a bilanturilor raportate de companii pe fiecare sector, iar impozitul sa se situeze intre 1,5 si 2%.

Introducerea acestor impozite va aduce si cresteri de preturi, insa nu se stie deocamdata despre ce majorari este vorba. Pana atunci, ministerul se ocupa sa numere hotelurile, restaurantele si toate celelalte locatii care intra sub incidenta acestei noi impozitari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Pensiunile, hotelurile, restaurantele si saloanele de infrumusetare vor fi impozitate de la 1 iulie