Antena Meniu Search
x

Un taximetrist şi-a pus copiii în pericol umplând maşina cu pasageri

Un tată taximetrist a riscat viaţa copiilor săi şi a acceptat să umple maşina cu şase pasageri. Duminică seara, când se întorceau acasă, după petrecerea de Paşte, şoferul a piedut controlul volanului. Într-o curbă, pe un drum din Vaslui, maşina cu trei copii şi patru adulţi s-a răsturnat.

de Redactia Observator

la 29.04.2019, 20:19

Vezi și

Un tată taximetrist a riscat viaţa copiilor săi şi a acceptat să umple maşina cu şase pasageri. Duminică seara, când se întorceau acasă, după petrecerea de Paşte, şoferul a piedut controlul volanului. Într-o curbă, pe un drum din Vaslui, maşina cu trei copii şi patru adulţi s-a răsturnat. Ar fi putut fi o tragedie. În ultima clipă, taximetristul a evitat un stâlp din beton.

Cei trei copii, de 4, 6 şi 13 ani au călătorit zeci de kilometri, înghesuiţi între doi adulţi, pe bancheta din spate.

Taximetristul a evitat în ultima clipă o tragedie

La volan era unul dintre părinţi, de profesie taximetrist. Bărbatul era în timpul liber şi se întorcea acasă în Vaslui, împreună cu o altă familie alături de care a petrecut Paştele în judeţul Bacău. 

Pe acelaşi subiect

Martorii care au văzut cum taxiul iese pe câmp, au alergat să-i ajute pe cei din autoturism. Înainte să se răstoarne, taxiul a trecut printre un copac şi un stâlp din beton. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incidentul aduce în atenţie o practică întâlnită în rândul taximetriştilor. Acceptă să ia în maşină mai mulţi pasageri decât este permis.

Taximetristul are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

În acest caz, şoferul folosea taxiul ca maşină personală, iar legea este clară.

Copiii cu înălţimea de până la 1,35 m pot fi transportaţi doar în scaune speciale, pentru ca viaţa lor să fie protejată în caz de accident. 

Un alt taximetrist spune că "dânsul e coleg de-al nostru, dar nu pot să-mi explic de ce i-a luat aşa. Cred că-i avea neamuri. I-a îngrămădit ca pe sardele". 

Taximetristul care şi-a băgat familia şi prietenii în spital are acum dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un taximetrist şi-a pus copiii în pericol umplând maşina cu pasageri