Antena Meniu Search
x

Video Temperaturi de vară pe litoral. Turiştii se pot bucura de vremea frumoasă până la finalul săptămânii

După un început răcoros de septembrie, am revenit la temperaturi de vară. Vor fi 27 de grade, astăzi, la malul mării, iar vremea se menţine frumoasă pe litoral toată săptămâna.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 14.09.2021, 09:54

Vezi și

Vara se lasă greu dusă de pe litoral, iar acest lucru se simte atât în atmosfera din unităţile de cazare, dar şi pe plajă. La un hotel din centrul staţiunii Mamaia sunt organizate pe plajă sesiuni de film până la sfârşitul acestei săptămâni, în timp ce la un alt hotel tot din staţiune dacă veţi cumpăra trei nopţi de cazare, până la 15 septembrie primiţi un voucher de 100 de lei pentru restaurantul hotelului. La hotelurile all-inclusive, ofertele sunt între 200 şi 400 de lei pe noapte. Între 25 şi 27 de grade vor fi înregistrate la mare, o vreme numai bună de plajă

Astfel, potrivit prognozei ANM pentru următoarele două săptămâni, în prima săptămână valorile în termometre se vor menține ridicate, maximele urmând să atingă 21 de grade Celsius în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei şi 31 de grade Celsius în sudul Olteniei. Cele minime se vor încadra între 9 şi 17 grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în zona litoralului.

Vremea la munte

Valorile termice se vor menține ridicate până pe 17 septembrie, cu o medie regională a maximelor în jurul a 17 grade, iar a celor minime de 8 grade. Ulterior, procesul de răcire a vremii se va resimți mai ales în a doua săptămână, când temperaturile maxime vor fi, în medie, de 8...10 grade, iar cele minime de 2...4 grade, caracterizând o vreme ușor mai rece decât în mod obișnuit în a treia decadă a lunii septembrie.

Deși regimul pluviometric va fi deficitar în intervalul celor două săptămâni, local vor fi aproape zilnic ploi slabe, iar în intervalul 17 - 20 septembrie, izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Temperaturi de vară pe litoral. Turiştii se pot bucura de vremea frumoasă până la finalul săptămânii