Antena Meniu Search
x

TM Groove şi Cargo au făcut spectacol la Timișoara

Timişoara a dat şi ea start distracţiei, seara trecută. După aproape trei luni de restricţii, a fost organizat şi primul concert în aer liber, în oraşul de pe Bega. În acvest fel s-a încercat să se facă un pas mic spre revenirea la normal. Timp de două ore, sute de timişoreni s-au distrat, în limita măsurilor impuse de autorităţi, pe muzica celor de la TM Groove şi Cargo.

de Redactia Observator

la 07.06.2020, 14:12

Vezi și
  • Viața artistică din Timișoara revine la normal
  • TM Groove și Cargo, concert în vremea pandemiei

Viitoarea capitală europeană a culturii a revenit aseară, timid, la viaţă. Aproape 500 de oameni, de toate vârstele, au trăit la intensitate maximă fiecare acord de chitară, în ciuda tuturor măsurilor pe care au fost nevoiţi să le respecte.

Nu numai fanilor le-au lipsit concertele. Şi artiştii au simţit lipsa oamenilor, pentru că prin intermediul online-ului este greu să obţii chimia pe care o primeşti live.

Florin Cvaşa, artist TM Groove - Mie mi-a lipsit exagerat de mult un spectacol live, nu se întâmplă live pe facebook, ci live cu publicul în faţă.

Adrian Bărar, artist Cargo - Pe mine cel puţin perioada asta de un fel de închisoare la domiciliu m-a dărâmat total şi psihic, dar şi faptul că suntem o trupă cu o activitate bogată şi atunci sigur, aşa dintr-o dată să iei foarfeca, să tai şi să rămâi pe acasă e destul de greu.

Evenimentul a fost dedicat eroilor în, halate albe - medicilor de la Spitalul Victor Babeş, din Timişoara.

Pentru concert, autorităţile au închis cu garduri Piaţa Libertăţii şi au amplasat 500 de scaune, la o distanţă de 2 metri unul de celălalt. Spectatorii au trecut printr-un triaj epidemiologic şi au fost rugaţi să poarte măşti.

Nicolae Robu, primar Timişoara - S-au vândut imediat biletele, s-au vândut e un fel de a spune pentru că sunt gratuite, numai că pentru a asigura controlul accesului am decis să nu se poate intra decât cu bilete luate online, anterior spectacolului.

Oamenii au respectat distanţarea socială şi s-au bucurat de muzica celor două trupe, dar şi de primul concert live de la ei din oraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » TM Groove şi Cargo au făcut spectacol la Timișoara