Antena Meniu Search
x

Patru tineri, filmaţi în timp ce merg cocoţaţi pe capota unei maşini pe Transfăgărăşan

Inconştienţă fără limite pe Transfăgărăşan. Patru tineri, printre care şi un copil, au fost filmaţi în timp ce merg cocoţaţi pe capota unei maşini, dansează şi culeg frunze din copaci. Şi nu sunt singurii teribilişti. Turiştii opresc la întâmplare să îşi facă poze, chiar dacă blochează traficul. 

de Redactia Observator

la 22.07.2019, 22:19

Vezi și

Inconştienţă fără limite pe Transfăgărăşan. Patru tineri, printre care şi un copil, au fost filmaţi în timp ce merg cocoţaţi pe capota unei maşini, dansează şi culeg frunze din copaci. Şi nu sunt singurii teribilişti. Mulţi turişti opresc la întâmplare să îşi facă poze, chiar dacă astfel blochează tot traficul, inclusiv al ambulanţelor aflate în misiune. 

Imaginile teribile au fost suprinse în apropiere de Vidraru. Căţăraţi pe plafonul maşinii, patru tineri, printre care şi un copil, îşi menţin cu greu echilibrul în curbele periculoase de pe Transfăgărăşan. Mai mult, unul dintre ei se apleacă să culeagă o frunză dintr-un copac, deşi gestul i-ar putea fi fatal.

Spre Bâlea Lac, alte pericole. Mai mulţi şoferi s-au oprit să imortalizeze peisajul, iar coloanele de maşini se întind pe kilometri. O ambulanţă în misiune reuşeşte cu greu să se strecoare prin marea de automobile. 

Distracţia unora înseamnă mai mereu coşmarul altora.

Transfăgărăşanul este din ce în ce mai aglomerat mai ales că este deschis doar câteva luni pe an. Zăpada care încă nu s-a topit la Bâlea Lac este un magnet pentru turiştii care caută să scape de canicula din oraşe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Patru tineri, filmaţi în timp ce merg cocoţaţi pe capota unei maşini pe Transfăgărăşan