Antena Meniu Search
x

Video Topul celor mai fericite ţări din lume. Locul pe care îl ocupă România

În ciuda ultimilor 2 ani tumultoşi în care incertitudinea a plutit în aer, găsim totuşi motive să fim fericiţi. Conform unui studiu realizat anual, România se află printre ţările care au urcat vertiginos în topul fericirii. 

de Redactia Observator

la 18.03.2022, 18:43

Vezi și

Un top în care ţările nordice deţin supremaţia deja de ani buni. Finlanda se află pentru al cincilea an consecutiv în top. Alături de ea, pe podium sunt acum Danemarca şi Elveţia, urmate îndeaproape de Olanda şi Islanda.

Ţara noastră a urcat anul acesta în clasament şi se află acum pe locul 45 din 146. Studiul se bazează pe indici precum Produsul Intern Brut, dar ia în calcul şi nivelul de solidaritate, libertate individuală și corupție din ţară. La ele, am putea adăuga şi abilitatea noastră, a românilor, de a face haz de necaz. În acelaşi top Rusia ocupă locul 74, iar Ucraina locul 108.

Libanul, zguduit de o criză economică severă, cade pe penultimul loc anul acesta, după Zimbabwe. Iar pe ultimul loc rămâne Afganistanul. Datele au fost culese însă înainte de conflictul din Ucraina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Topul celor mai fericite ţări din lume. Locul pe care îl ocupă România