Antena Meniu Search
x

Tot mai mulţi români s-au îmbolnăvit după ce au testat reţete de pe internet

Românul n-are nevoie de 10 ani de şcoală să fie medic. A descoperit Internetul. Într-o lume în care mediul online te învaţă cum să bei apă, cum să mergi pe stradă sau cum să tai o portocală, nu e de mirare că opt din zece oameni ajung la doctor după ce au testat deja reţetele de pe internet.

Vezi și

 Mai grav este că accesul la informaţie provoacă dependenţă, iar automedicaţia este prima în rândul sfaturilor căutate pe internet.

După o căutare temeinică pe internet şi un sfat de la farmacist, pare că am găsit soluţia pentru orice problemă. Chiar şi când e la mijloc sănătatea unui copil.

Medicii de familie avertizează însă că o bună intenţie are şanse mari să se termine nu tocmai bine. Pacienţii informaţi nu ezită nicio clipă să pună în practică sfaturile medicale de pe internet.

Cum să păşim, când şi câtă apă trebuie să bem, cum să facem unele dintre cele mai banale gesturi. Internetul ne învaţă orice. Nu există completare după "cum să" care să nu fi fost scrisă. Şi apoi citită.

Într-un top al celor mai căutate sfaturi conduc detaşat cele care ne învaţă cum să slăbim, cu toate varietăţile fenomenului, de tipul cum să dăm burta jos, şi cum să facem bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tot mai mulţi români s-au îmbolnăvit după ce au testat reţete de pe internet