Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie, evitată în ultima secundă, în Suceava

Cinci copii au ajuns la spital după ce o femeie aflată la volan a tăiat calea unui autobuz plin cu călători

de Redactia Observator

la 02.12.2015 , 13:24

Cinci copii au ajuns la spital după ce o femeie aflată la volan a tăiat calea unui autobuz plin cu călători. Şoferul mijlocului de transport în comun a apăsat repede frâna şi a evitat impactul.

Manevra bruscă a aruncat însă călătorii unii peste alţii şi mulţi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

A tăiat calea autobuzului o maşină şi toţi am căzut buluc, peste. Pe holul spitalului din Suceava, o mamă îşi trage copilul aproape. E încă speriată. Şi ea, şi puştiul. Dintr-o călătorie obişnuită cu autobuzul, copilul a ajuns în grija medicilor cu o lovitură la cap. Este doar unul dintre cei cinci copii care au fost răniţi. Copiii s-au speriat. Au fost şi în picioare, au fost şi oameni maturi şi câţiva copii s-au lovit rău, dar mai mult traumatizaţi. O frână bruscă a făcut haos în autobuz. Şoferul încercase să evite un impact cu o maşină care i-a tăiat calea.

Vezi și

Dintr-odată, autobuzul venea şi şoferul a oprit. A fost inspirat şi a oprit maşina. AFemeia de la volanul autoturismului este indicată de martori ca vinovată. S-a băgat de pe banda întâia, a făcut stânga. Şoferul a frânat brusc. Maşina plină. Lume speriată. După impact, în autobuz mai rămaseseră câţiva pasageri. Cei care au tras doar o sperietură zdravănă.

Femeia a rămas fără permis de conducere şi este cercetată pentru vătămare corporală din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri sociale » Tragedie, evitată în ultima secundă, în Suceava