Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE la Pecica, unde un băiat de 14 ani s-a înecat într-un lac din apropierea pescăriei

Un băiat în vârstă de 14 ani din Pecica a căzut miercuri după-amiază în lacul Dori din apropierea pescăriei din oraş şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

Un băiat în vârstă de 14 ani din Pecica a căzut miercuri după-amiază în lacul Dori din apropierea pescăriei din oraş şi nu a mai ieşit la suprafaţă, autorităţile fiind alertate de partenerul de joacă al băiatului, un copil de 7 ani, informează căpitanul Călin Domşa, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad, un echipaj SMURD şi unul de pompieri cu barcă de salvare - în total şapte subofiţeri - iar de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Pecica s-au deplasat tre voluntari, conduşi de şeful SVSU din oraş.

'Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au început căutările băiatului, îngreunate de temperatura scăzută a apei din lac şi din cauza adâncimii destul de mari, de 3-4 metri, a lacului', a declarat presei cpt. Călin Domşa.

Scafandrii militari au reuşit să îl găsească pe băiat, să-l scoată din apă şi să-l predea către echipajul SMURD, care a început imediat manevrele de resuscitare, însă fără succes, a anunţat purtător de cuvânt al ISU.

'Din păcate însă, după câteva zeci de minute de eforturi pentru a-l readuce la viaţă pe băiat, membrii echipajului SMURD au fost nevoiţi să se dea bătuţi şi să declare decesul băiatului', a adăugat căpitan Dan Domşa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » TRAGEDIE la Pecica, unde un băiat de 14 ani s-a înecat într-un lac din apropierea pescăriei