Antena Meniu Search
x

Traian Basescu a facut celebru un cantaret anonim din Chisinau

Traian Basescu l-a invitat sa cante la botezul nepoatei pe care i-o va darui mezina EBA peste doua luni

Vezi și

Ricky Ardezianu a vrut sa se auda de el in Romania si s-a auzit. Mai ales ca cel care ii face reclama este chiar presedintele Traian Basescu. "Recunosc ca nu am mai auzit despre acest personaj inainte sa fiu intrebat de voi", spune Radu Baron, impresar. Totusi, pe invitatul lui Basescu la petrecerea nepoatei televiziunile de la Chisinau se bat, dar nu pentru vocea sa, ci pentru reality show-urile lui.

Cantaretul din Moldova nu mai e june prim. A fost insurat de doua ori si are copiii mari, dar daca tot si-a tavalit bustul gol in zapada si s-a balacit la copca in slip, ar poza si in revistele pentru femei. "Avand un corp fain, de ce n-as poza? As poza cu placere, bicepsii, ati vazut, imi sunt dezvoltati toti muschii, asa ca da", recunoaste artistul basarabean.

Cat despre supararea lui ca moldovenii patrund greu pe piata din Romania, nu doar presedintele i-a adus contra-argumente. "Daca cineva s-a plans ca artistii din Chisinau n-au succes in Romania, inseamna ca nu este pe piata, nu este in tema. Anna Lesko, ca sa incepem cu ceva frumos, Pavel Stratan, Nicolae Botgros", mai spune Radu Baron.

Deocamdata insa dintre moldovenii de succes de aici n-a fost chemat niciunul la botezul nepotei lui Basescu. Fetita Ebei se va naste in septembrie, iar Ardezianu a deschis lista invitatilor. Anul trecut, la nunta Elenei Basescu, au cantat printre altii Aurel Tamas, adus special de presedinte. Iar responsabili cu slagarele internationale au fost Calin Geambasu si trupa lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Traian Basescu a facut celebru un cantaret anonim din Chisinau