Antena Meniu Search
x

Imagini revoltătoare într-un tramvai din Craiova. O vatmaniţă fumează şi vorbeşte la telefon, la volan (Video)

Imagini revoltătoare au fost suprinse într-un tramvai din Craiova. O vatmaniţă fuma şi vorbea la telefon în timp ce conducea mijlocul de transport. Cea care a filmat şi, apoi, a făcut publice imaginile este o călătoare care dorea să-şi cumpere bilet.

de Redactia Observator

la 10.05.2019, 17:49

Vezi și

Imagini revoltătoare au fost suprinse într-un tramvai din Craiova. O vatmaniţă fuma şi vorbea la telefon în timp ce conducea mijlocul de transport. Cea care a filmat şi, apoi, a făcut publice imaginile este o călătoare care dorea să-şi cumpere bilet. O anchetă a fost deschisă la Regia de Transport, iar vatmaniţa riscă să rămână fără loc de muncă.

Vatmanul a refuzat să-i vândă bilet călătoarei, deşi aceasta i l-a solicitat în repetate rânduri. Motivul, susţine pasagera ar consta în apelul telefonic în care era angajată vatmaniţa, dar şi ţigara pe care o savura fără să-i pese că legea interzice fumatul în mijloacele de transport. După mai multe insistenţe, angajata companiei de transport a cedat rugăminţilor pasagerei.

Imaginile au ajuns Facebook şi au stârnit furia utilizatorilor celebrei reţele sociale. Majoritatea au acuzat vatmaniţa că pune în pericol vieţile pasagerilor.

Vatmaniţa în cauză s-a apărat spunând că pasagera i-a adresat injurii, iar mai apoi a început să o filmeze. Despre ţigara aprinsă, femeia spune că a recurs la acest gest pentru a se calma. Despre incident a aflat şi conducerea Regiei de Transport din Craiova.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În funcţie de concluziile comisiei, vatmaniţa riscă de la o simplă mustrare până la desfacerea contractului de muncă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Imagini revoltătoare într-un tramvai din Craiova. O vatmaniţă fumează şi vorbeşte la telefon, la volan (Video)