Imagini revoltătoare într-un tramvai din Craiova. O vatmaniţă fumează şi vorbeşte la telefon, la volan (Video)

De Redactia Observator.
Publicat: 10.05.2019, 16:11.
Actualizat: 10.05.2019, 17:49

Imagini revoltătoare au fost suprinse într-un tramvai din Craiova. O vatmaniţă fuma şi vorbea la telefon în timp ce conducea mijlocul de transport. Cea care a filmat şi, apoi, a făcut publice imaginile este o călătoare care dorea să-şi cumpere bilet.

Imagini revoltătoare au fost suprinse într-un tramvai din Craiova. O vatmaniţă fuma şi vorbea la telefon în timp ce conducea mijlocul de transport. Cea care a filmat şi, apoi, a făcut publice imaginile este o călătoare care dorea să-şi cumpere bilet. O anchetă a fost deschisă la Regia de Transport, iar vatmaniţa riscă să rămână fără loc de muncă.

Vatmanul a refuzat să-i vândă bilet călătoarei, deşi aceasta i l-a solicitat în repetate rânduri. Motivul, susţine pasagera ar consta în apelul telefonic în care era angajată vatmaniţa, dar şi ţigara pe care o savura fără să-i pese că legea interzice fumatul în mijloacele de transport. După mai multe insistenţe, angajata companiei de transport a cedat rugăminţilor pasagerei.

Imaginile au ajuns Facebook şi au stârnit furia utilizatorilor celebrei reţele sociale. Majoritatea au acuzat vatmaniţa că pune în pericol vieţile pasagerilor.

Vatmaniţa în cauză s-a apărat spunând că pasagera i-a adresat injurii, iar mai apoi a început să o filmeze. Despre ţigara aprinsă, femeia spune că a recurs la acest gest pentru a se calma. Despre incident a aflat şi conducerea Regiei de Transport din Craiova.

Marcel Tănăsescu, manager RAT Craiova: Este un comportament neadecvat al anagajatului soc de transport. O sa faca obiectul unei comisii de disciplina si va fi sanctionata corespunzator.

În funcţie de concluziile comisiei, vatmaniţa riscă de la o simplă mustrare până la desfacerea contractului de muncă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.