Antena Meniu Search
x

Tragedie într-o localitate din Timiş. Trei bărbaţi au murit intoxicaţi, după ce au încercat să cureţe o fântână din gospodărie

Trei bărbaţi au murit intoxicaţi, după ce au încercat să cureţe o fântână din gospodărie cu ajutorul unei motopompe cu gaz. Puţul s-a umplut de gaze toxice, iar oamenii nu au avut nicio şansă.

Vezi și

Trei bărbaţi au murit intoxicaţi, după ce au încercat să cureţe o fântână din gospodărie cu ajutorul unei motopompe cu gaz. Puţul s-a umplut de gaze toxice, iar oamenii nu au avut nicio şansă. Drama este cu atât mai mare cu cât oamenii au încercat să se ajute unul pe celălalt, însă niciunul nu a mai ieşit viu la suprafaţă. Medicii chemaţi la faţa locului au încercat în zadar să-i resusciteze.

Doi săteni - tată şi fiu - şi un vecin al lor au coborât, pe rând, în fântâna morţii. Încercau să cureţe mâlul depus pe pereţii puţului cu ajutorul unei pompe cu gaz. În panica ce s-a creat, un vecin de 37 de ani a sărit în ajutorul lor, fără să stea prea mult pe gânduri.

Niciunul dintre cei trei bărbaţi nu a mai ieşit din fântâna adâncă de 12 metri. Un sat întreg a urmărit cu sufletul la gură operaţiunea de salvare. Toţi au sperat până în ultimul moment într-o minune.

Din păcate, eforturile medicilor de a-i salva pe cei trei bărbaţi au fost în zadar. Nimeni nu-şi explică de ce bărbaţii şi-au riscat vieţile intrând în fântână, fără să ia nicio măsură de siguranţă.

Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tragedie într-o localitate din Timiş. Trei bărbaţi au murit intoxicaţi, după ce au încercat să cureţe o fântână din gospodărie