Antena Meniu Search
x

Trupa de teatru "Titanic" a transformat Sibiul intr-o scena veritabila

A fost o atmosfera feerica aseara, in centrul Sibiului. Zeci de actori din Germania au facut un spectacol cum nu s-a mai pomenit pana acum pe meleagurile noastre

Vezi și

Celebra trupa germana de teatru "Titanic" a transformat Piata Mare a Sibiului intr-o scena veritabila. “Un spectacol aerian cu peste 24 de artisti. E vorba de una dintre cele mai importante companii din Germania, bine cotata de Times, ca una dintre cele mai influente pe scena artelor spectacolului de strada”, a explicat Adrian Tibu, purtatorul de cuvant al Teatrului National “Radu Stanca”.

A fost un spectacol emotionant in care actorii germani le-au aratat sutelor de spectatori ca nimic nu e imposibil. “Vorbim aici de un spectacol care foloseste o macara inalta de 57 de metri, pe bratele careia sunt suspendate artisti, folosind efecte pirotehnice, dar si baloane cu heliu”, a mai povestit acesta.

Printre spectatori au fost si doi soti, care au parcurs cateva sute de kilometri ca sa vada spectacolul. Nu doar spectatorii au avut cuvinte de lauda, ci si Uwe Kohler, director artistic al spectacolului: “A fost fantastic sa jucam in aceasta minunata piata din mijlocul Sibiului. Si atatia oameni care ne-au urmarit, aceasta atmosfera minunata si aceasta arhitectura minunata din jurul nostru”.

La final, actorii germani au fost rasplatiti cu aplauze minute in sir.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Trupa de teatru "Titanic" a transformat Sibiul intr-o scena veritabila